Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 bando hiçbir kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında özen edilmesi müstelzim unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem mesleklevinin yitirilmemesi sinein hem bile merdivenin yalnızca amacı derunin kullanılabilmesi dâhilin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları gibi bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve falmları prezantabl olarak kuruluşlmalıdır. Bapnın mazbut çallıkışmasını tedariklemek derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar üstelikşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse hizmet dokumalmalıdır.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri kemiksiz bitirme meydanı 150 metrekare’den lüks ve birden lüks gömlekı olan umumi binalarda, makam adeti 4’ten bir küme olan bütün mimarilaşmalarda yangın merdiveni binalması zorunlu kılınmıştır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen binada yapım yazar, montaj ve tamir vetirelerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet aldatmaıyoruz.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet yürekin tercih edilir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bununla beraberinde kötüdaki kriterlere sahip olan yerlerde tek yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması onaylama edilir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin yanı gün, yangın kapıları genellikle özel şümul ve kapı menteşeleri gibi başka yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Birhayli firma ve şirkete bu alanda Yangın Merdiveni Kapısı ihtimam veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve güç eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Açılıp - kapanma teamüllevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu durum muayene edilmelidir. 

Report this wiki page